MARY GO WILD


Het boek komt uit!!

MARY GO WILD

Multigroove – Snippet #1

House is nog volop underground, maar zet de zegetocht die het in 1988 heeft ingezet ongeremd voort. Amsterdam gaat los. Maar dat heeft de moeder van Multigroove-baas Ilja pas laat in de gaten.
Hannie: ‘In mijn tijd had je de zogenaamde Amerikaanse house party’s. Dat was bij iemand thuis en iedereen nam een wijntje, een biertje of een dipsausje mee. Alle meubels uit de kamer, kussens op de grond, leuke muziek op en dan was het feest. Wat later was dat weer helemaal uit. Ilja en zijn broertje vertelden dat ze naar houseparty’s gingen. Ik dacht: blij dat dat weer terug is. Fijn dat ze die wildste tijd hebben gehad. Ze lopen niet meer op het Leidseplein, ze zitten gezellig op een houseparty. Ik zweer je dat ik twee jaar heb gedacht dat ze die Amerikaanse party’s weer hadden ingevoerd. Tot ik het voor de eerste keer in de krant las. Krijg nou het lazarus, dát is een houseparty!’

Yes! Op 31 maart verschijnt ‘Multigroove – Een Amsterdams boefjesverhaal dat de muziekgeschiedenis veranderde’, het nieuwe boek van de auteur van ‘Wat de fok, ouwe’. Pre order start op 2 februari!

Multi Groove


Source