Immortal Viking Edition is verplaatst naar 18 Juni

Beste Gabbers,

Net zoals jullie leven wij ook naar dit event toe helaas gooien derden roet in het ‘eten’. De politie én gemeente verlenen een NEGATIEF advies aangaande dit event met als gevolg dat de party niet kan doorgaan in zijn huidige vorm. Door recente negatieve gebeurtenissen in de Eskapade krijgen we strengere regels opgelegd en alles in acht genomen kunnen we jullie niet de kwaliteit bieden waarvoor we gekend zijn. Een voorbeeld :

We hebben maanden geleden een motie verstuurd naar het College om een later sluitingsuur te bekomen(later dan 04u) maar we kregen per brief te lezen dat we de toog al moesten sluiten tussen 01.30-02.00u en dat de zaal volledig leeg dient te zijn om 03 uur.

Nu, net als jullie willen wij dat deze party niet afgelast wordt. Per direct zijn we op zoek gegaan naar een alternatief (en het is niet gelukt voor 21 Mei wegens te kort dag) maar wel een maandje later.

De party gaat door op Zaterdag 18 Juni te Kapellen op een geheime locatie. Iedereen is uiteraard van harte welkom dus gelieve al je mede gabbers voor dit event uit te nodigen aub(link staat als eerste comment onder dit bericht)

De fysieke tickets die reeds verkocht zijn kunnen uiteraard gebruikt worden op 18 Juni.13220938_273503932988317_2117974167436033288_n

Alle personen die zich aangemeld hebben op Facebook (geinteresseerd en gaan) zullen verzocht worden om hun mobiele nummer te zenden naar ons: zodat wij de locatie en alle andere info zoals parkeerplek en route kunnen versturen)

Wij zullen jullie NIET continu spammen met event berichten oid maar willen je mobiele nummer enkel om de benodigde info door te sturen.

Nu het een privé event wordt, beloven we dat het nog specialer zal zijn dan eerst voorzien.

Hopelijk kunnen we jullie allen verwelkomen op 18 Juni.

WE ARE IMMORTAL !!!!

mvg Harald

Ps : Meld je aub (en talrijk) aan op volgende

<< EVENT LINK >>